Brioşe cu portocale

     Reţeta este foarte simplă, iar portocala se poate înlocui cu orice doreşte inima cofetarului.
Ingrediente:
     2 ouă mari
     2 căni de făină
     1 cană de zahăr
     1 cană de lapte
     1 plic de zahăr vanilat
     1 plic de praf de copt
     1/2 linguriţă de sare
     coaja rasă de la o portocală
     Se amestecă toate ingredientele solide, se pun cele două ouă şi se adaugă laptele, după care se amestecă până la omogenizare.
    
     Se pune şi coaja de portocală (am ras-o chiar atunci) şi se mai amestecă puţin. Amestecul obţinut se pune în formele de brioşe. Eu am încercat formele de silicon, primite de curând, dar până acum foloseam forme de hârtie, puse în tava pentru brioşe.
     
     Se lasă în cuptor 20-30 de minute, cel mai bine este să le încercaţi cu o scobitoare după 20 de minute, dacă scobitoarea iese curată sunt gata, altfel mai trebuie lasate un pic.
Poftă bună!
Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: