Aer proaspat avem! Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Super oferta la aerul proaspat! Cum, cand, unde? Uite asa bine si frumos, la orice ora din orice zi si din din noapte, la..  doi pasi de Bucuresti! Si mai e si incredibil de frumos. De nu ma credeti, puteti sa va convingeti singuri:

Da, vedeti bine. Avem una parte buna de stufaris, deci mlastina si una parte de padure tomnatica. Mai rar gasesti asa ceva, daramite la o aruncatura de bat de noi. Cam cu asta ne ademeneste Parcul Natural Comana, dar nu numai. Mai sunt aici si doua rezervatii stiintifice, una de bujor si alta de ghimpe. Suna cel putin interesant, nu?

Daca prin cele doua rezervatii nu m-am prea aventurat, despre mlastina pot sa va zic din proprie experienta.

Cam cat vezi ochii, stufaris si balta, cu cateva canale micute care-ti dau un sentiment de Delta. Cum ajungem noi in inima mlastinii ca sa vedem canalele? Avem cam doua optiuni. Zic cam doua pentru ca prima, un ponton proaspat pus la punct, nu ne duce prea departe. Incropit din dale de beton si lemn, pontonul asta iti da vizibilitate buna, dar parca nu-i asa interesant. In 5 minute te-ai dus si te-ai si intors.

Pentru doritorii de sporturi un pic extreme, recomand a doua cale. Echipati cu cizme de cauciuc, va puteti aventura pe un pod dezafectat, dar pe riscul vostru. Nu e bine ca va fac recomandari de felul, dar e mult mai frumos pe aici. Si mai faci si echilibristica prin desimea stufului, pe niste scanduri cam subrede! Cu multa, multa grija si pasi atenti plasati puteti ajunge pana la unul din canalele de care va ziceam mai sus. Dar mai bine va arat:

Cand te plictisesti de atata stuf si senzatii tari, padurea de langa te imbie la o mica plimbare. Bine, asta presupunand ca n-ai facut baldac pe langa scandurile subrede. Credeti-ma ca se mai intamplasi e chiar haios, daca esti privitor si nu patit.

Daca v-au placut fotografiile, aruncati un ochi si aici.

Care se-ncumeta la aer proaspat si senzatii tari?

Advertisements
Next Post
Leave a comment

4 Comments

 1. E supeerb ❤ Vreau si eu acolo intr-un weekend. Cat de frumosi sunt copacii, ingalbeniti – de vis. Im pouting now 😛 :))

  Reply
  • Catalina Zaharia

    /  November 6, 2011

   chiar e superb. toata padurea e galbuie, iar cand adie vantul incep sa cada si frunzele. e asa frumos sa stai sa le vezi cum plutesc 😀 iar prin stufaris.. e palpitant 🙂 )

   Reply
 2. ce vreme buna ai prins la plimbare 🙂

  Reply
  • Catalina Zaharia

    /  November 10, 2011

   a fost chiar foarte frumos, cu soare caldut de toamna 😀 abia astept sa vina primavara sa mai mergem pe acolo. poate rezista podul dezafectat pana atunci.
   bine, cred ca e foarte dragut si iarna sa te plimbi prin padure sau prin stufaris, dar numai pe pontonul nou 🙂

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: