Black Friday, acum ori niciodata!

Ori la anul pe vremea asta, dar cine mai asteapta pana atunci? Cu siguranta nu amatorii de reduceri. Asa ca fiti pe faza!

Da, e venita de la americani toata treaba asta. Da, la noi se desfasoara mai mult on-line. Si da, pasionatii de reduceri, de chestii electronice, electrocasnice si alte cele vor fi in al noulea cer, fara doar si poate! De ce? Pentru ca participanti la Vinerea Neagra – nu suna prea bine in romana, nu? – sunt eMAG, evoMAG, Koyos si PcGarage.

eMag au pregatit reduceri care urca frumusel pana la 60% si un stoc de 30.000 de unitati la produsele cele mai dorite. Ati face totusi bine sa va grabiti daca vreti sa mai prindeti ceva, ei au dat startul de azi dimineata, de la ora 05:00.

Pana la miezul noptii puteti sa faceti cumparaturi si pe evoMAG, cu 50% sanse la gasiti un produs la reducere. Asa-i, jumatate din produsele lor au azi un pret mai micut si mai atragator.

Prezenti la linia de start au fost cei si de la Koyos. La ei gasiti reduceri pana la miezul noptii, iar daca ochiti un produs cu semnul “K”, va alegeti si cu transport gratuit oriunde-n tara.

Totusi, cei mai pusi pe treaba sunt cei de la PcGarage. Au inceput in forta, de la ora 00:00 si o tin asa pana pe 27, la 23:59. Timp mult, doar sa mai aveti cu cumpara.

Voi ce aveti de gand sa cumparati?

Advertisements
Leave a comment

2 Comments

 1. elenazamfir

   /  November 25, 2011

  Hmm, i-auzi! Buna treaba!

  Reply
  • Catalina Zaharia

    /  November 25, 2011

   au avut comenzi de milioane de euro, deci chiar ca buna treaba 🙂

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: