Creezi sau donezi?

Voi ce aveti de gand sa faceti iarna asta?

De va e greu sa va hotarati, haideti la cea de a patra editie “Creezi sau Donezi?”. Putina inspiratie la fata locului, putin spirit de Craciun si cine stie? Poate va hotarati mai usor!

Initiativa Romanian Fashion Bloggers, “Creezi sau Donezi?” este un eveniment caritabil menit sa ne starneasca latura creativa si sa aduca bucurie catorva copilasi. Noi cream sau donam, dupa bunul plac, iar fondurile stranse ajung la 5o de copii din Grosani, Slanic Prahova, prin campania umanitara a celor de la Club 4×4 Romania. Si toate se intampla intre 1-4 decembrie, la Romexpo, in cadrul targului CBS – Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri.

Cum cream sau cum donam? Destul de simplu. Pentru cei plini de inspiratie s-a pregatit o zona de creatie. De aici isi alege fiecare ustensile si materiale, lasa o bancnota in cosul de donatii si apoi se pune pe mestesugarit. Ba o felicitare draguta, ba un glob taman bun pentru brad.Toate materialele necesare ne vor fi puse la dispozitie de membrii RFB si cei ai  Club 4×4 Romania, asa ca noua ne ramane doar sa ne jucam cu ele.

Pentru cei fara chemare de mare mester, exista zona de donatii, cu cate si mai cate hainute si accesorii lucrate cu migala. Procedura e aceeasi. Iei ce-ti place, dar lasi la schimb cativa banuti in cosul de donatii. Iar ca sa va trezesc interesul, va zic ca veti putea gasi aici acesorii de la Iscariotteh si Josephine.

Ce aveti de gand, sa creati sau sa donati?

Advertisements
Leave a comment

4 Comments

 1. As cam vrea sa ajung sa vedem…daca e creez :d tu mergi?

  Reply
  • Catalina Zaharia

    /  November 30, 2011

   as vrea sa dau o fuga pana la Romexpo in weekend, pe 1 si pe 2 nu prea pot. poate mergem impreuna 🙂

   Reply
 2. De ce nu? 😀 vorbim.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: