Maini inteligente, cumparatori fericiti

Daca de ilustratele pentru sarbatori ne ocupam la Portret de familie, n-ar fi rau sa ne facem idee si de cadouri. Daca aveti nevoie de inspiratie sau sunteti in cautare lucruri deosebite, evenimentul Maini inteligente e clar pentru voi!

Sa va povestesc. Sub acoperisul din strada Dr. Staicovici, nr 19,   Wagner Arte Frumoase si Povesti gazduieste un eveniment dedicat frumosului. Din 9 decembrie si pana-n seara de 13, vom putea admira si cumpara roadele unor artisti talentati. Palarii si accesorii Kristina Dragomir pe care sa le combinam si asortam cu hainutele Portobello si pantofiorii Nalia Varam. Picturile Iuliei Vilsan si portelanul pictat al Anei Wagner, florile frumoase de la Dadoo si ceva bun de mancat, gratie Privileg Catering. Cate un pic pentru fiecare, sa nu plece nimeni cu mana goala.

Uitati ce invitatie frumoasa ne face si Irina Wagner, co-proprietar Wagern Arte Frumoase si Povesti: “Propunem de aceasta data publicului o invitatie la noi acasa, in casuta de portelanuri de pe Dr. Staicovici 19, alaturi de prietenii nostri designeri si de cele mai fine bunatati pe care ne-am priceput sa le facem chiar cu mana noastra: turte dulci, ciocolata de casa, cornulete, caviar de cafea, ceaiuri aromate..

Puteti s-o refuzati?

Advertisements
Next Post
Leave a comment

4 Comments

  1. multumim! si va asteptam

    Reply
  2. Uite si ca sa faceti un mic ambalaj la chestiile facute manual >> http://roxilazar.wordpress.com/2011/12/15/how-to-make-a-paper-box/ 😀 :*

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: